Sponsoring

Het Zonneveld Allround Service & Montage MTB-team bestaat uit een aantal fanatieke fietsers, die in hun vrije tijd regelmatig actief zijn op diverse mountainbike parkoersen of wedstrijden in binnen- en buitenland. Hierbij dienen de paden van het Noord-Hollandse duingebied als thuisbasis.

7 januari 2012 is de datum dat het Zonneveld Allround Service & Montage MTB-team voor de eerste keer deelneemt/deelnam aan het jaarlijkse AGU Egmond-pier-Egmond evenement. Deze zogenaamde strandrace voert de MTB’ers van Egmond aan Zee naar de pier in Wijk aan Zee, om vervolgens dezelfde weg in omgekeerde richting af te leggen en na 36 kilometer te finishen op de boulevard van Egmond aan Zee.

Mede door het enthousiasme van de teamleden ondersteunt Zonneveld Allround Service & Montage graag een aantal organisaties en evenementen.
Zonneveld Allround Service & Montage was in 2011 één van de sponsors van de Derpbikers strandrace, georganiseerd door Derp Bikers.
Hiernaast is er ook een partnership met MTB-Noordwest. Door sponsoring van deze organisatie kunnen er laagdrempelige evenementen worden georganiseerd, om zodoende de mountainbikewedstrijdsport enigszins betaalbaar te houden. Daarnaast helpt MTB-Noordwest bij de aanleg en het onderhoud van de mountainbikeroutes in de provincie Noord-Holland. Voor meer informatie hierover kunt naar: www.mtb-noordwest.nl.